A használt tárgyak vásárlásával járó szerencse

Na ez aztán a szerencse!

Képzeljétek el, hogy éppen az új autójavítómat és mosómat tervezgettem, amikor vásároltam magamnak egy használt autót alkatrésznek a Cikkapro oldalról és az autó kesztyűtartójában találtam egy névjegykártyát, ami a RackingLog céghez vezetett el. A cég raktár polcok beszerelésévél foglalkozik és nem csak. Mivel nemcakk beszerelik, hanem előzetes igényfelmérés alapján megtervezik azt, ami számodra a leghasznosabb lehet. Nekem pedig pont szükségem volt valami ilyesmire.

Természetesen sem az autómosó sem az autójavító műhely nem raktár, így nem volt szükségem rohadt komplikált polcrendszerre (legalábbis számomra értendő annak, de ezek a cégnél nagyon értik a dolgukat). Csak egy egyszerű, kétszintes polcrendszert kellett kialakítanunk a műhely két oldalában ahhoz, hogy tárolni tudjuk ott mindenfélét: iratokat, tisztítószereket az autómosóba, új és használt alkatrészeket az autókba, valamint egy két kisebb autókba szükséges cuccot, amit meg lehet majd vásárolni nálunk.

A kétszintes polcrendszert csavaros polctípusból oldották meg nekem, melynek állványkerete horganyzott acélból készül. A polcos állványok két méter szélesek, és mivel van egy szint a magasban is, és így nem kellett kér rendet elhelyeznünk a földön, így nagyon gazdaságos, ami a szabad helyeket illeti.  Azt hiszem ennél jobb megoldást nem is találhattunk volna a műhely kialakításához. Majd nemsokára készülök rendelni egy kisebb polcrendszert is az iroda raktárjába, hogy legyen ahol a papírokat tartsák a könyvelők. De ez még nem sürgős, mert alig pár hónapja működünk és nincs még olyan sok dokumentumunk. De remélem, hogy majd lesz!