Álmaim otthonában nem volt Rcool klíma

Egy apróhirdetésben találtam rá álmaim otthonára. Sosem gondolná az ember, ráadásul azt az apróhirdetést az egyik olyan újságban olvastam, amit azelőtt sosem olvastam. Igazából a nagymamám szokta venni azt az újságot, és én pont véletlen csak beugrottam a nagyihoz egy ebédre, aztán pedig marasztalt, hogy nézzek meg vele a kedvenc szappanoperájából egy részt. Mivel úgyse volt aznapra más dolgom, így maradtam vele. Sokáig néztük a tévét, aztán a nagyi bealudt. Csodás, mondhatom! De aztán végül rátaláltam egy újságra, ahol volt egy hirdetés egy eladó házról. Elolvastam a hirdetést és nagyon tetszett. Magamhoz vettem az újságot, és csendben kisomfordáltam. Persze hagytam egy cetlit, hogy a nagyi ne aggódjon, hogy elmentem. Aztán mikor hazajöttem már jött is a hívás. Először féltem, hogy azért hív, mert nem találta meg a cetlit. De aztán kiderült, hogy csak azért, hogy megkérdezze, hogy ízlett-e az ebéd, meg hogy éhes vagyok-e, meg hogy nem tudom-e, hogy hol hagyhatta a szemüvegét. Én türelmesen elmondtam, hogy nagyon finom volt az ebéd, nem vagyok éhes és nem tudom merre lehet a szemüvege. Nagyi letudva. Irány a házvásárlás. Természetesen megmutattam a barátomnak is a hirdetést, és neki is nagyon tetszett a ház, így megvettük. Nem teketóriáztunk. Viszont amikor megvettük a házat, meglepve tapasztaltuk, hogy nincs klíma. Jaj, mi lesz így? Meg fogunk sülni nyáron! Aztán megkérdeztem az ismerőseimet, hogy honnan vegyünk klímát. Szinte mindegyikük azt mondta, hogy most az Rcool klímánál nagy akciók vannak, és mindenképp nézzek szét náluk! Én így is tettem, és meglepve tapasztaltam, hogy nagyon modern és jól kinéző klímákat árulnak meglepően kedvező árakon! A legjobban talán az tetszett, hogy online is lehetett rendelni, kényelmesen, otthonról. Aztán szétnéztem a típusok közül. Örültem, mert valamennyinél adnak garanciát és a szállítás, valamint a beszerelés költsége is benne van a honlapon feltüntetett árakban.

rcool klima akcio

Végül úgy döntöttem, hogy egy fűtésre optimalizált oldalfali változatot próbálnék ki. Az ismerőseim közül is legtöbben azt ajánlották, mivel kis helyet foglal és -25°C kinti hőmérsékletig fűt télen. Szerencsére nem kellett sokat várnunk, hamar kihozták és felszerelték a klímát. Nő vagyok, ezáltal nekem fontos az esztétikai értéke is a dolgoknak, így nagyon féltem, hogy mi van, ha nem passzol a házunkhoz. Színben, vagy ilyenek. De amikor kihozták, meg is lepődtem, hiszen sokkal jobban nézett ki, mint a képeken. Ugyanis a klímaberendezés előlapja esztétikus hullámvonalakkal volt díszítve, tehát nem csak hogy passzolt, hanem igazán jól mutatott a nappaliban. A klíma szerelő megdicsérte a szépen berendezett házamat, ami nagyon jól esett, mivel tényleg sokat dolgoztam azzal, hogy álmaim otthona tényleg álmaim otthona legyen!

Ezt követően a nagyi is átjött hozzánk, és mikor elmagyaráztuk neki, hogy hogyan is működik a klíma, elmondta, hogy ő is szeretne magának! Megmondtuk neki, hogy természetesen neki is lehet, megadtuk a klíma szerelő telefonszámát, és nagyi is szereltetett a házába klímát. Azóta nagyon boldog vagyok, örülök, hogy mindig olyan a hőmérséklet, amilyenre én akarom, és nagyi is élvezettel kapcsolgatja a klímát kedve szerint. És nézi a sorozatait. És főz nekünk. És keresi a szemüvegét.