Életünk legszebb napja lesz az esküvőnk, ebben biztos vagyok.

Amikor megkértem a barátnőm kezét, nem volt bennem egy pici kétség sem, tudtam, hogy csak vele akarok lenni örökké. Nagyon szerettem volna, ha a lánykérés különleges, nem sablonos, így azért tartott vagy fél évig, míg megkértem, mert ennyi idő alatt tudtam kitalálni, hogyan is csináljam. Az lett a terv, hogy feladok egy apróhirdetést, amiben leírom, hogy nagyon szeretem, örökké szeretni fogom, és szeretném, ha ő lenne a feleségem. A kedvenc újságjában adtam fel, amiben tudom, hogy mindig minden betűt elolvas, így kizárt dolog volt, hogy ne jöjjön be a dolog.

Aznap, mikor beült a fürdőkádba szokásosan a délutáni sziesztájára újságot olvasni, én felvettem az egyetlen öltönyömet és a lépcső alján vártam, mikor jut el ahhoz a részhez. Nagyot sikított és szinte lerepült a lépcsőn a karjaimba, alig tudtam elkapni, egyértelműen működött a terv.

Az esküvő szervezésénél is az telt időbe, míg kitaláltuk mi hogyan legyen. Nagyon sok féle lehetőség van, így nagyon pontos elképzeléseinknek kellett lennie ahhoz, hogy ki tudjuk választani, kit mire kérünk fel, bízunk meg. Nekem voltak elképzeléseim, de a kedvesem még bizonytalan volt, mert nagyon sok minden tetszett neki és emiatt sok estét töltöttünk azzal, hogy beszélgessünk az esküvő részleteiről. Próbáltam keresztül vinni az akaratomat, de igazából ez az ő nagy napja, szóval a legfontosabb számomra, mint egyébként az egész kapcsolatunkban is, hogy ő boldog és elégedett legyen.

Végül közös nevezőre tudtunk jutni, és nagy örömömre sok mindent megtartottunk az én alapötletemből is. Egy dolog viszont biztos volt, és az az esküvői fotós. Tavaly volt a húgom esküvője és ők rábukkantak egy csapatra, akik nem csak, hogy profi munkát végeztek, de annyira beleolvadtak a társaságba, hogy én például az este felénél vettem észre, hogy ki a fotós, de akkor is csak azért, mert egy hatalmas fényképezőgép volt a kezében.

A végeredmény pedig egyszerűen mesés lett, annyira jó érzékkel kapták el a legszebb pillanatokat, hogy a képeket még én is, férfi létemre, megkönnyeztem. Több képet mi is kitettünk az otthonunkban, annyira szuperül sikerültek, és mivel ennyire szépek lettek a képek, és profi volt a munka, biztosak voltunk benne, hogy mi is őket fogjuk felkérni.

Szóval végre minden összeállt az esküvőhöz, nekünk már csak az a dolgunk, hogy várjuk a nagy napot. izgatottak vagyunk mind a ketten. na, nem a döntést illetően, inkább azért, mert szeretnénk, ha a szerelmünket a legtökéletesebb módon és körülmények között tudnánk megünnepelni. Nincs is annál tökéletesebb, mint mikor az ember rátalál az igazi szerelmére és összeköti vele az életét minden szerette, a családja és a barátai körében.

Nagyon fontos nekünk ez a nap és nagyon szeretnénk, ha úgy zajlana, ahogyan elképzeltük. Végül is ha a lánykérés ilyen tökéletesen alakult, miért ne lehetne ugyan ilyen szuper az esküvő és maga a házasság is. Én hiszem, hogy jól fog sikerülni és abban is biztos vagyok, hogy tökéletes módon lesz megörökítve életünk legszebb napja.