Férfi oldaltáskával leptem meg a páromat

A páromnak, Vilinek, most volt a névnapja. Tudom, hogy sokan nem tartják fontosnak ezt az ünnepet, de mi azért ünnepelni szoktuk. Éppen ezért, venni akartam neki valamit, aminek biztosan örülne. Sokáig gondolkodtam azon, hogy mi legyen az a bizonyos ajándék, de az egyik barátnőm adott nekem egy jó tippet. Küldött nekem egy linket, egy webáruház honlapját, ahol különböző bőr táskákat és kiegészítőket árulnak férfiaknak és nőknek egyaránt.

Egyik este, mikor Vili már lefeküdt aludni, leültem a gép elé és átnéztem a táska webáruházat. Találtam sok érdekes dolgot, arról nem is beszélve, hogy magamnak is tudtam volna válogatni ezt-azt, de visszafogtam a vásárlási kényszeremet, hiszen most Vili volt a fontos. Eleinte azon gondolkodtam, hogy egy pénztárcát rendelnék neki, de aztán találtam valamit, amiről úgy gondoltam, hogy még jobb lesz: Egy férfi oldaltáskát vettem neki.

Nagyon nagy volt a választék ezekből az oldaltáskákból, szerintem minden korosztály tudna ott találni olyat, ami az életkorához és a stílusához is passzol. Noha a legtöbb oldaltáskára első ránézésre azt mondtam, hogy ezekhez Vili még túl fiatal, de volt négy olyan darab, amik egytől egyig Vilihez illettek volna. Végül egy barna, bivalybőr táskát választottam. Kifejezetten modern, világos és középbarna közti színű. Amikor kiválasztottam, egyből a kosaramba is raktam és megrendeltem a táskát. Hamar kiszállították és már Vili névnapja előtt három nappal meg is érkezett. Direkt a munkahelyemre rendeltem, nehogy Vili idő előtt meglássa az ajándékot és ezzel ezt el tudtam kerülni.

Tegnap, itthon kettesben ünnepeltük meg a párom névnapját. Szerencsére tudtam, hogy én fogok hamarabb hazaérni a munkából, ezért elő tudtam készülni. Bevásároltam, megfőztem a kedvenc ételeit (Borsó leves, paprikás csirke, tiramisu) és becsomagoltam a táskát. Mire hazaért, már mindennel elkészültem. Először megvacsoráztunk, ízlett neki a vacsora, utána pedig átadtam neki az ajándékot. Nagyon örült neki, mondta, hogy már régóta szeretett volna egy új táskát, szóval pont kapóra jött ez az ajándék. Megdicsért, azt mondta, hogy tökéletesen eltaláltam az ízlését, és bevallotta, hogy fordított esetben ő biztos nem merne táskát venni nekem, mert félne, hogy nem fog nekem tetszeni és csak azért hordanám, hogy ő boldog legyen.

Mondtam neki, hogy ha esetleg mégis meg szeretne lepni egyszer egy táskával, akkor majd elküldöm neki azt az oldalt, ahonnan az övét is rendeltem, mert az ő kínálatukban sok olyan női táska van, ami az ínyemre való.