Használatlan, új, minőségi oxigén palack eladó, ugyan itt hegesztő felszerelés szintén eladó!

oxigén palackKedves, drága keresgélő, aki ezt most olvasod, légy olyan jó, és figyelmesen olvasd el a hirdetésemet!

Szeretnék megválni kicsit sem használt oxigénpalackomtól, még a héten, ha lehetséges. Esküszöm, hogy nem használtam, se én se más! Igazából, amióta megvettük, azóta hozzá se nyúltam és nem is tervezem, mert nagyon úgy néz ki, hogy nincs mire használni, ezért szeretném minél gyorsabban eladni.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért vettem akkor meg, ha nem is kell, és csak a sarokban porosodik egy csomó ideje, de én most rögtön megadom nektek erre a választ.

Én a nagyapámmal élek, aki egy igazi régi vágású székely ember, és annyit dohányzott életében, hogy valószínűleg legalább egy, de lehet, hogy két dohánygyár is az ő fogyasztásából tartotta fenn magát tizenévekig. Ez azt jelenti, hogy napi 3-4 doboz mezítlábas elszaladt simán és ez volt akkor, ha nem volt mulattság, vagy valamiféle vendégség, esetleg esküvő vagy temetés, ne adj isten disznóvágás, mert olyankor ivott is, de csak akkor, és így még többet dohányzott.

Szerencsére jó egészségnek örvend az öreg, nincsen neki semmi baja, viszont a levegővétel nem megy annyira könnyen már. Voltunk orvosnál, nagy nehezen elcibáltam és azt mondta a doki, hogy vegyek neki oxigén palackot és mindig mikor fulladni kezd, akkor lélegezzen abból. Jó fej a doki, szerezzek oxigén palackot, de azt nem mondta meg, hogy honnan. A neten keresgélve találtam egy gázcseretelepet, ahol meg tudtam rendelni és még ki is szállították nekem a palackot otthonra akkor, amikorra megbeszéltük. Így most, hogy itt van már vagy 2 hónapja, elmondhatom, hogy szuperül funkcionál ajtókitámasztóként, remek kabátakasztó, de az öreg még egy szippantást se szívott belőle. Azt mondta, ha friss levegőre vágyik, elmegy Erdélybe, a hegyekbe és szívja ott a természeteset, amit a régi öreg fenyőfái adnak, neki palackot ne adjak, mert arról egész más jut eszébe, nem az egészség.

Nem tudom őt meggyőzni, hiába is próbálkozom, keményfejű székely ember, úgy is azt csinálja, amit ő szeretne. El is utazott nem olyan régen haza, rajtam meg itt maradt a palack és most nem tudok vele mit kezdeni.

Itt van ez a nagyon jó minőségű, használatlan oxigén palack, én meg semmire nem tudom elhasználni, szóval, akinek kell, az vigye. A fent említetteken kívül, hasznos lehet búvárkodáshoz, hegesztéshez, vagy ha valakinek van egy kevésbé makacs nagyapja, akinek szüksége lenne oxigénre, annak is ajánlom szeretettel. Végül is használható továbbra is igény esetén kabátakasztónak, vagy porfogónak, csak ne legyen már itt, hanem vigyétek el.

14 literes egyébként, 1,5 köbméter, szép kék. Mivel, mint mondtam, nagyon jó helyen vásároltam, így számlám is van róla, garanciát vállalok a minőségére és tudok kontaktot is adni, hogy hol lehet majd töltetni, ha egyszer kifogy.

oxigén palackMár azon is gondolkodtam, hogy visszavitetem a céggel, de annyira kedvesek voltak és annyira készségesen segítettek nekem, nem akarom őket kellemetlen helyzetbe hozni, vidd el inkább te, kedves barátom, és odaadom mellé ajándékba a névjegykártyájukat, hogy ha segítség kell vele, legyen kit felhívni.

Egyébként, ha már a palacknál tartunk, hegesztő szettem is van eladó. Még középiskolában vettem, mikor annak tanultam. Már mint hegesztőnek. Nem fiatal darab, de nagyon tudja a dolgát, sosem hagyott még cserben, mikor dolgozni kellett vele. Én corgonnal meg argonnal szoktam hegeszteni vele, de az is lehet, hogy az oxigént is tudod hozzá használni, ha neked éppen jó, és akkor nagyon jó vásárt csinálsz, mert ha mind a kettőt egyszerre viszed el, még az árból is engedek. Sőt: oda adom hozzá a régi védő felszerelésemet, aminek semmi baja, csak tavaly a születésnapomra kaptam egy vadi újat a barátnőmtől, mert ő nagyobb biztonságban érzi magát, meg engem is, ha új rajtam a felszerelés. Pedig a régi is teljesen jó, semmi baja nincsen. Van maszkom, köpenyem, bakancsom, ha 43-asba belemegy a lábad, viheted tőlem azt is, csak vidd el az oxigén palackot meg a hegesztőt.

Ez az utolsó mentsváram, már minden oldalon meghirdettem, ahol tudom, hogy tárgyakat szoktak egymás között árulni. Próbálkoztam apróhirdetéses oldalakon, voltam a hegesztő fórumokon, és egészségügyi csoportokba is felvetettem magam, hátha találok valakit, akinek kell. Ráírtam még az ismerőseimre is a közösségi oldalon és kértem, hogy kérdezzék meg a barátaikat és azok is az ő barátaikat, de még mindig semmi nem történt. Legvégső esetben odaajándékozom egy korháznak, mondjuk egy olyannak, ahol gyerekeket gyógyítanak, ha nem viszi el senki, de akkor félek, hogy rajtam marad a hegesztő. Utálom a gyűjtögetést, szeretek mindentől megszabadulni, ami nekem már nem kell, amit nem használok vagy nincs hasznomra.

Most, hogy az öreg elment Erdélybe friss levegőt szívni, lehet, hogy átnézem az ő cuccait is, mert szerintem annyi lom van nála, hogy a végén még hívhatok konténert. Muszáj ezeket a dolgokat kézben tartani, mert az ember észre sem veszi és már el is lepte a szemét. Csak az a baj, hogy nagyon időigényes feladat, mire az ember mindent kiszortíroz, ezért kérlek arra, hogy kezdetnek vidd el tőlem az oxigén palackot, meg a hegesztőt, ha kell neked. Ha már egy-egy darab eltűnik, az ember sokkal jobban átlátja, mije van és mije nincs, mi kell, és mi nem kell.

Azon is gondolkodom, hogy csinálok egy garázsvásárt. Most miért is ne? Garázsom van, lomom is van, és lehet, hogy sokkal gyorsabban meg tudnék dumálni valakit, hogy vigye el a palackot és a hegesztőt, ha szemtől szemben állnánk és meg tudnám mutatni, milyen kiválóan működik. De jobb szeretném, ha ezt olvasva inkább jelentkezne valaki, ha már belefektettem ilyen sok energiát, és megírtam ezt a részletes hirdetést.

Szóval még egyszer: 14 literes oxigén palack, vadi új, használatlan eladó. Ugyan itt hegesztő felszerelés is van eladó, viheted egyben is, vagy külön, nekem mindegy, de az lenne a legjobb, ha elvinnéd mind a kettőt és akkor megkapod a védőfelszerelést ajándékba, illetve adom a kontaktot, hogy hol tudod jó árban töltetni a palackot, ha te velünk ellentétben használod, és használat közben kifogy.

Nem kérek érte sokat, az árban biztosan meg tudunk egyezni. Biztos lehetsz benne, hogy te fogsz vele jól járni, nem én, mert nekem már az ideget se érte meg, amit megettem, mióta elhoztuk és itt áll a sarokban. Egyeztessünk helyszínt, vagy el is viszem neked, csak jelentkezz!