Így találtam rá a legjobb babakocsira

Két héttel ezelőtt jöttem el táppénzre a munkahelyemről, mert most léptem be a hatodik hónapomba, ugyanis babát várok. Szóval most itthon vagyok, de rengeteg teendőm van. Nemrég festettük ki a babaszobát, most kezdjük el véglegesen is berendezni, mert most már minden bútort megvettünk. Legalább is szerintem.

Egy-két dolgot még kell vennünk, így most elég sokat ülök a gép előtt és keresgélek az interneten. Néha picit elkalandozik a figyelmem, így kerültem tegnap előtt is egy apróhirdetéses oldalra, ahol a külső kerületekben lévő házakat kezdtem el nézegetni. Nem tudom, hogy minek, mert nem akarunk új házat venni és nem is akarunk ennyire kiköltözni a városból. Most teljesen jó környéken lakunk, tágas a lakásunk, a babaszoba is újítás alatt van, szóval nincs okunk a panaszra. Egyszerűen csak kíváncsi voltam, mi a helyzet az ingatlanpiacon.

Aztán egy kis idő után kapcsoltam és rájöttem, hogy miért is ülök én a laptop előtt. Ugyanis éppen babakocsi keresésben voltunk. Azért mondom múlt időben, mert azóta már sikerült is megtalálnunk az álom babakocsinkat.

Rátaláltam az interneten a babakocsik.hu weboldalra. Már az első pár másodperc meggyőzött, amit az oldalon töltöttem. Egy nagyon igényes weboldalról van szó, de a bolt is szintén igényes, hiszen voltunk is már személyesen megnézni a babakocsit és el is hoztuk.

Rengeteg babakocsi közül lehet válogatni náluk, több típus is van, ami nekünk kellett, az multifunkciós babakocsi. Mivel hozzánk annyira nincs messze a bolt, így rögtön már másnap el tudtunk menni és megnézni a kiszemelt babakocsit. Még parkolási lehetőség is van, annak örültem, mert kocsival mentünk, mivel nem tudok már annyit állni és olyan könnyedén mozogni. A nyitvatartási idejük is rugalmas, és ahogy láttam, van szerviz és garanciális ügyintézés is. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, hamar meg is oldottuk a dolgot, a babakocsi pedig már ott áll a szobában és már csak arra vár, hogy használni kezdjük.

Na, de elmondom, hogy milyen babakocsit vettünk. Gyönyörű szürke színe van, nagyon letisztult a design-ja, igazán stílusos. A vázát a sport résszel együtt össze lehet csukni, és csapágyazott habkerekei vannak. A rázós utakon való közlekedés szinte meg sem kottyan vele, mert a első kerekeiben integrált teleszkópos felfüggesztés van.

A tolókart is lehet állítani, és miközben a sport ülőrészt akarod elforgatni, a babakocsi a talajon marad és nem távolodik el tőle, hiszen olyan technológia van az első kerekeiben, ami meggátolja az eltávolodást a talajtól. Még a lábtartó is több fokozatba állítható. Van napellenzője, ami szellőzik is folyamatosan, és mindössze csak 3,4 kilogramm.

Azt tanácsolom neked, hogy ha esetleg most éppen babakocsit keresel, akkor mindenképp látogass el az oldalukra, nézd meg a kínálatot, és menj el hozzájuk személyesen is. Nem fogsz csalódni és én biztos vagyok benne, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbb babakocsit.