Újság hirdetés, motoros webáruház

Az egyik újságban bukkantam rá, egy jó kis motoros oldalra. Igaz nem sok minden volta benne, csak pár ajánlat, de olyan kecsegtetőek voltak. Gondoltam, ha már úgy is születésnapja lesz az öcsémnek, akkor elnézek arra, hátha találok neki valamit.

Az ajándékbusiness-1012761_640

Igaz, nagyon nehéz bármit is venni egy olyan valakinek, aki elég finnyás. Többek között az öcsém is ilyen. Ő ha kapott egy pólót, neki tuti nem kellett, a végén már egyszerűbb volt az, hogy kapott egy vásárlási utalványt, aztán kész.

Lehet, hogy most is azt kellene, hiszen úgy is szereti a motoros kütyüket, és szeret motorozni is. A vásárlási utalványt meg a motoros webáruházon keresztül is meg tudom venni.

Végül Lacival a párommal abban maradtunk, hogy hétvégén menjünk el, nézzünk körbe, hogy milyen a kínálat, aztán az utalványt ott is meg tudjuk venni.

A születésnap

A buli jól sikerült, azt gondolom, elégedett lehet az öcsém. Sokan is voltunk, mert a párja igyekezett mindenkit meghívni, aki fontos, vagy számít.

Ami pedig az ajándékot illeti, végül az utalvány mellett maradtunk, de ettől függetlenül elmentünk a boltba körbe nézni. Még Laci is vett egy két apróságot magának, amit persze nem álhattam meg szó nélkül, mondtam is neki, hogy most nem neked jöttünk vásárolni, de persze volt egy két kihagyhatatlan ajánlat…